berat badan

Sy dah 8w berat badan maintain jer... Kurus 40 dari belum preg hingga lah preg... Anak sy dh 1thun lebih n masih susu badan... Tp sy dberi rezki +ve lgy... Anak saya sekarang xpenah n xnk penah minum susu botol... Kalau bagi botol tolak... Tetap jugak nangis tarik2 baju nk menyusu... Risau la jugak berat badan kurus sgt.. Apa pendapat anda??

1 Balas

dokter marah tak berat tak naik?sya pon mengandung sambil susu kan ank..ank pon taknak susu btol,jadi kna paksa diri mkan bnyak untk naikan brat bdan..Alhamdulilah berat naik..smpai dah bersalin pon abg masih mnum susu sya..skrang adik dah 5 bulan..abg baru nak ckup 2thun..2 2 mnum susu sya..

4y ago

Nurse xbagi bby nyusu dah... Kene pksa jugak katanya sbb dia nk ad adik.. Mana tau lain nurse atau dokter lain pendapat kot... Dia kata takut kantung baby xmeluas.. Betul ke tak efect tu xtau la...