underweight

hai nak tnya..skrg sy pregnant 7weeks. tp berat 36.. sblm ni dlm 37.8.. xada selera nk mkn n asyk nk muntah.. risau pulak.. mcm mna nk tmbh berat badan yer😥 susu dh selalu mnm 2x sehari.. tp maintain jer lg#bantusharing #firstbaby #1stimemom

1 Balas

masalah kita sama sis .. sy sblm ni 39 .. skrg berat 35.5@36 .. hilang selera makan smpai 4bulan .. klau sis xd selera mkn, try mkn tomyam,sup n roti .. at least perut x kosong ☺️

3y ago

sama2 kasih 🥰 alhamdulillah, brt sy pun da naik 2kg 🤭 hrp berat awk pun naik jgk 🤗