33 weeks

Sy dah 3 kali buat swab test utk keputihan.. sbb keputihan hijau cair,xde gatal,xde bau,xbyk keluar.. Result tiga² tu xde kuman & jangkitan ... Doc kata tu hormon sy.. siapa pernah alami mcm saya? Keputihan ni akan keluar sampai kita nak bersalin ke?

15 Balas

Ya.. masa mengandung saya 2x swab jgak.. masuk ubat just kering 3@4 hari ja lepas tu jadi balik.. result xde gbs pun.. horman kot.. yg penting xde gbs ja sis