perut cramp

Sy dah 21weeks..Normal ke kalau perut terasa cramp n sakit...adakah sebab baby nak membesar? Atau sebaliknya?

6 Balas

For.me better pergi scan sbb ms saya pregnant hari tu,saya batuk2 dlm smggu dan stiap kali batuk perut sakit dan cramp,bila folo up janin saya takda heartbeat,ms tu 8 mggu...so saya terpaksa buat d&c

5y ago

alhamdulilah ok...jaga kandungan baik2 sebab anak first,yang penting makan makanan berkhasiat dan jaga kesihatan