CRAMP PERUT

Hai mommies. Nak tanya, biasa berapa lama ya cramp perut awal kehamilan ni.. skrg sy dah 7minggu.. masih terasa sakit nya.. alahan belum ada lagi.. kalau buat kerja berat sikit, sakit yak mat😥

3 Balas

klu sya ade jgk perut tiba2 cramp. tp dri smlm smpi hrini pg. perut bwh sebelah kanan tepi, rase sakit. xtau knp..risau lak. mcm nk jmp doctor utk check. sbb kandungan sya bru 8 minggu 2 hari.

sama la sis...saya pun masih jugak niii... kalau bergerak bnyakkk atau buat kerja ke..mstiii sakittt... sllu saya sapu pakai minyak but but je

Elak buat kerja berat. Kandungan masih baru.