Cramp Di bahagian perut dan pangkal rahim

Normal ke skrg saya dah 21weeks, tapi cramp kerap lepastu ganggu tidur. Lepastu kencing pun tak selesa, sakit.

2 Balas

Simptom yang Puan alami kemungkinan kencing kotor. Kalau saya part kencing dah sakit, ofcourse terus refer doktor dapatkan consultation dan ubat. bahaya utk kandungan jika, Puan ada kuman GBS. Jika dah cek, dan takda pape. ITU satu kelegaan buat kita sbg ibu. Segera jumpa doktor. Minum air kosong yang kerap. Amalkan minum air barli original.

kencing kotor tu puan takpun tak lawas. better g hospital. saya sekarang 36 nak masuk 37 weeks tengah kena kencing kotor😓