Tak rasa baby gerak

sy dah 21w, dah rasa baby gerak dari 19w, tp hari ni belum rasa baby gerak, sy patut risau atau benda tu normal? ?

8 Balas

Kalau awk risau better pi klinik terus check..tp dlm 21w tu xkuat sgt dia punye kick n movement..kdg xperasan..apapon sy rasa awk kne pi klinik jgk la klau btol awk rasa mmg xde pergerakan lgsung

1mo ago

betul.gi klinik.scan. sy pun xrasa kicking. terus gi scan. emm elok je sihat beliau membesar.alhamdulillah