Telat haid, tp xad simptom pregnant

Saya mahu bertanya.. Kenapa ya sy lewat dtg haid.. Dah sebulan tak period. Last period sy 14/2 .test masih satu line...tp tak ade sistem2 pun. Selalu nyee period sy tratur.. Risau xdtg period ni .tak pernah macam gini..

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Mungkin baru nak lekat atau hormon selepas kahwin. Saya period teratur je awbwlum ni lepastu kahwin bulan 10, bulan 11, 12 tak period tapi negatif, saya pun give up nak checl upt. Bulan 1 saya nak check punca period tak satang ttbe, doktor scan baru 4w6d. Saya pun takde alahan, takde simptom hamil. Terkejut juga masa dapat tahu sebab niat pergi klinik nak betulkan period supaya hamil rupanya dah ada isi. Yang penting selalu doa dan jangan tinggal acid folic. Saya bulan 12 start makan acid folic 😅 Semoga urusan awak dipermudahkan

Baca lagi
10mo ago

wah .. tahniah..

mungkin nk lekat kot sbb br kahwin ke sbb tahun lepas sy kahwin bln 8 bln 10 pun mcm tu juga lmbt mai lepas tu biasa sy dtng period 1minggu yg HR tu dtng 5hr jew

10mo ago

yee bru kawin ..bulan 9 thun lepas.. so skrg mcm mne lekat ke.. maaf bertnye

Simptom sis🙈x apa nanti test lah guna UPT beli d pharmacy pun boleh🤗

10mo ago

Haha. Saja mengusik😹hiburan utk bumil.

pas tu tgk tgk bln 11 lekat sperm

puan dah ada tanda2 hamil ke??

mungkin nk lekat kot sperm tu

10mo ago

yeke.. tp xad sistem2 pun

VIP Member

Hormon