Scan nmpk kantung shj

Sy da 7w, tp harini sy repeat scan, masih nmpk kantung jgk.. masa 5w sy scan nmpk kantung jgk… sy xde alahan, sy rsa biasa sja… sy rsau la risiko blighted ovum

Scan nmpk kantung shj
5 Balas

Kalau irregular period, normal. Kalau period regular, doa baik2 utk segala kemungkinan

11mo ago

Kalau irregular, mmg normal ada perbezaan weeks tu. Paling tak gap within 2 weeks. Still normal. Sis doa yg baik2 ya. Baca surah2 zikir2 sambil usap perut. Ramai case irregular period mcm ni. In the end scan nampak baby gerak2 11w 12w. Saya doakan ada rezeki sis 🥰