upt ni betul ke x ?

sy cek upt ptg smlm .. lepastu terus simpan dalam kotak sbb selalu cek mmg mcm tu pastu telupa berbuka semuaa .. harini bangun tido sy tgok ada + tapi satu line samar2 .. boleh kira ka mcm tu ka keputusan dy salah? urmmm selalu sy cek negetif ja .. sbb tu selalu cek pastu biar g buat kerja bla bla bla pastu baru tgok .. sy pertama kali pakai jenama ni ..

upt ni betul ke x ?
1 Balas

sis lwt piot bpe ari dh?sy tgok valid sis..bacaan sptt 5-15 mnt lbih kuang cm2..lbih dr tu valid..nti try upt len

3y ago

msd sis,sblm ni sis preg ke cmner tu sblm test upt?lau lbih 10 ari tu sis tu bkn tnde preg tu sis..tu mslh hrmon..nk kpstian sis jpe doc trus..bru sis ati lega