denyut jantung baby

sy cek positive upt di klinik swasta waktu 4minggu. pastu ada time tu saya sakit perut sangat mcm sengugut, tak tahan sangat saya pergi klinik yg sama check then doktor tu kata kandungan saya tak nampak mcm 7minggu..dia buat pergi emergency hosp besar tapi saya tak ada bleeding pun. Emergncy transfer saya ke pakar waktu 8minggu, scan bawah nampak pembentukan janin tu tapi tak detect bunyi jantung...katanya kandungan saya xnormal. Mereka bagi masa 2 minggu untuk scan semula kalau saya tak ada bleeding...ada tak ibu ibu kat sini yang pernah mengalami mcm saya..saya keliru sgt sbb first time preggy☹️☹️

7 Balas

Sakit perut rasa mcm sengugut tanda rahim nak membesar. Normal sy dulu scan msa 7 weeks kantung pun blum nmpk smpai doctor syak prgnant luar rahim. Tpi msa scan 8 weeks syukur dah nmpk kantung. Scan msa 9 weeks dah nampak baby.

kdg2 kandungan kecik lg sbb tu xnmpk heartbeat dia. Boleh jd sbb ovulate lmbt. So doa byk2 ye moga direzekikn anak. Sy dulu 8minggu bru complete nmpk baby n heartbeat.

awak sama macam sayaa . lusa nie kena gie hospital scan balik sebab tak nampak lagi huhuks . doa yang baik baik je okay awak

sentiasa positif sis doa sma tuhan minta campur tangannya agar smua baik2 saja 😇

Awkkkkkkk sama la macam sy hmmm

doa yg baik² Aamiin

sabaq la..