Hi mummy

Sy bru week 34, masih belum packing lg barang2 baby, ksmua baju baby yg baru sya beli adalah jenis rompers panjang berkaki tu dgn yg pendek, jadi klo time mula2 bersalin tu bg nurse rompers tu bole kee..tapi yg berbutang dpn laa smpai kee kaki

4 Balas

Saya bersalin kat kerajaan semua pakai baju hospital . Nak balik baru tukar .

5y ago

Hospital gomen sediakan baju utk baby?? Bestnya

boleh awak..asalkan memudhkan utk salin pakaian baby nanti

Kalau tak kesian husband nanti waktu nak discharge . Nak angkut barang lagi , barang makanan je dah satu bakul , nak tolak wheel chair lagi

Bawa satu atleast apa apa pun . Kalau incase hospital tu tak de boleh guna . Nak pack lebih pun boleh tapi tinggal kat rumah dulu atau dlm kereta . Nanti kalau kena tahan banyak hari boleh bgi thu husband ambil yg mna mna .