kesan sampingan kepada kandungan

Sy bru nk masuk 2 bulan kandungan tpi kerap skit2 perut x blh nk buat kerja dgn normal dan x blh berdiri terlalu lama dye jdy kejang perut blh tau x knpe blh bgy tau knpe?

2 Balas

sama .. sy nak masuk 3 bulan selalu sangat rasa sakit perut .. time tidur kdg sampai x boleh tidur ,bila husband letak tgn kat perut kurg skitnya .. kejang tiba tiba pun selalu sgt .. sampai risau

Takut uri dkt bawah. Nnti try scan tengok kandungan okay ke tak.