Susu ibu mengandung

Sy bru 5w+ pregnant, dh boleh minum susu mengandung ke x eh? lepastukan ada ke susu mengandung yg berperisa? sebab saya susah sikit nak telan susu putih.

1 Balas

dah boleh minum dah mcm sy dlu minum susu frisomum perasa vanilla+honey .very recomended 👍🏻 sy pn jenis susah nak telan susu dan tak blh minum susu nnti cirit birit..tp lepas cuba ni tgk ok dan serasi dgn sy..ms tu sy g antenatal class ada promoter tu dtg promote susu trsebut dan bila tnya kata bgus susu ni tuk yg tak blh minum susu .then bila try sample dia bg rs sesuai trus beli yg dlm tin dan trus sy amalkan spnjng kehamilan

1y ago

wahhh okay2 terima kasih sis sharee 😍😍😍