7 weeks masih xada janin

hi...sy br first time mgandung slpas 13 tahun berkahwin...pernah buat ivf to Dr kt unexplain...buat iui alhamdulillah melekat to miscarriage pd 4 minggu kehamilan...skang mgandung secara spontaneous..hikmah pkp...dh 7 weeks to Dr kt xde janin lg... possibility akn misscariage...sedihnya sy.....sedihnya sy..boleh sharing Ada x pengalaman kwn2 begini...Tkasih.

1 Balas

In shaa Allah sis, setiap wanita hamil melalui cara yg berbeza². Mungkin masih awal, setengah dpt melihat janin ketika 10w.. doa banyak² yer, semoga semuanya berjalan lancar dan rezki ada untuk sis 😊