9w Pregnant

Sy berumur 34 tahun. Bru hamil ank ke 3. Usia kandungan bru 9minggu. Sy ke klinik utk scan. Tp staff klinik tu ckp, xnampak kantung bby lg. Ank sy yg k2, scan msa kandungan 6minggu. Dh nampak kantung. Knp ye bby dh 9minggu masih blm nmpk kantung. 2x sy cek upt. 2x positif.. Skali kt rmh n skali lg kt klinik

3 Balas

sis semua sme ngn sy..umr 34,hmil ank no 3,skrg bru 9week..tpi hrini sy kluar darah..bmbang plak hti..xgi scan lg kt klinik..tkut plk klau dgr brita sedih😢😢