dalam pantang 16 hari

sy bersalin hari tu berat baby 2.94 dalam masa sepuluh hari berat baby naik 3 kg cukup hari y ke 15 berat baby turun 2.95 dan baby setiap kali menyusu susu badan mst berak kire dalm sehari tu mst 7 ke 8 kali adekah di sebbkn die sllu berak jd berat badan die turun???

1 Balas

bby jaundice ke?

3mo ago

oh tu normal. mostly sbb jaundice. ank sy gni juga..berat naik turun cuma dia xsmpai berat masa lahir..lps 20 hari baru capai. klu jaundice mmg kena kerap poo utk buang bilibirun dari hati dia.