selalu sakit perut

Sy baru tahu sy da pregnant 6 weeks, sy nak tanye, sy selalu sakit perut.. Memulas dan pedih2.. Adakah ini normal? Sy memang ad gastrik dan sejak mengandung nie, selera makan sy menjadi kurang..

7 Balas

Saya pon memula camtu. Memang tak tau nk wat camne. Dah lama sikit baru faham. Perut sebenarnya kosong. Wpon kita rasa kita makan,kenyang tp sbnrnya kosong. So sy amalkan makan 2jam atau 4jam sekali tgk tahap angin cmne. Makan sikit2. Selera mmg takde. Sy makan roti n milo. Pastu, awk set jadual. Kalo da start mkn jam 8am..esok pn biar jam 8am da mkn. Kena ikut time.