Sakit perut

Sy pregnant 9 minggu tp kenapa selalu sakit perut..cam memulas gitu

6 Balas

normal je tu saya hari tu ada jugk..rasa sakit cam memulas dekat perut..tapi kalau puan rasa memulas tu klur darah trus pergi hospital.takut keguguran boleh berlaku jugak..

Macam masuk angin ke? Kalau masuk angin memang ada juga alami masa awal kehamilan. Tapi kalau sakit sangat boleh ke klinik ya sis.

sya pun sama sis ..kerap cramp perut ,rasa mulas2 on off .kerap jugk buang angin 😅lps tu okay balik

sakit perut cam salah makan gitu..sakit perut main2..kejap sakit kejap hilang..2x

cuba buat ujian air kencing. jgn biarkan. takut ada infection.

normal kalau cmtu..tp kalau sakit sangat pergi cek