Assalamualaikum

Nak tanye salah ke kalau pregnant 6 bulan perut dah besar? Badan sy kecil je. Tapi bila dah masuk 6 bulan ni rasa macam dh tak larat nak bawak diri. Kadang tu nak bjalan terasa sakit sangat bawah perut.Sebab ramai yg tegur perut sy besar lah, jalan macam penguin lahh , sarat macam 9 bulan lah padahal baru 6 bulan. Rasa down je dengar org perli gitu

4 Balas

X yh dngar abaikn je biasa la mlut org ad je x kena.lpas ni klau bslin org tgur psal ank plak.bnda mcm ni mmng x kn stop..stay positive okay❤ ..klau x sis lwan je balik ada mslah ke klau prut bsar n mcm dah 9 buln ckp je mcm tu.

abai kn ja mulut gitu sis ,kita y bwk prut org lain pulak y sibuk ,pelik 😅 sy y prut kecik 9m pon org xprsan pon kena m'ngata ,biaq p la ,aslkn baby kuar shat sudah 😊hope d'prmudhkn urusn sis ya

hiraukan apa yg org nk ckp ,kita xleh tutup mulot lahabau mereka🤭 sy dri ank first now third ,4bulan da rupa 7bulan .. xkisah laa besar ke kecik asalkn ank sihat ckup sifat alhamdulillah ✨

Normal la 6 bulan sakit bawah perut. Saya pun sama sakit bawah perut☺️