39minggu 5 hari

Tinggal 2 hari je lagi nak 40 minggu tapi tanda pon tak turun lagi..hurm stress baby tak nak keluar lagi..berat baby dah 3.15kg dah..badan pon dah tak larat..tido sakit jalan sakit duduk sakit..ni nak kne tunggu 29/11 ni last appointment dgn dr..kalau tak de laluan jugak dr nak masukkn tablet..memang hari2 nangis sebab dah tak larat nak bawak badan..sebab dah rasa sakit dari start 37 minggu lagi..jadi stress sebab rasa sakit yg tak baik2..perut pon selalu mengeras..puas pujuk baby suruh keluar..#firstmom

1 Balas

klu awk stress, lg bby xnk bg kerjasama. nk bsalin nanti lg banyak tenaga awk nk guna..