Week 12 mula kurang morning sickness?

Sy baru masuk 12 week minggu ni. sejak 2 haru ni morning sickness tiba2 tak strike waktu pepagi tapi akan dtg mual nak muntah bila dekat2 perut lapar. Ada yg mcm sy ke? 1st baby so takut sbb benda lain pulak ?

2 Balas

Jangan risau, sebab kekadang memang morning sickness ni kejap aje. Trimister pertama, dia ada. Tetibe hilang, nanti kekadang 3rd trimister datang balik. Make sure, just makan aje yang berkhasiat, untuk kebaikan baby dalam perut. 🤗

Samalah. Tinggal loya masa betul2 lapar je.