Keguguran baby twin 13 minggu 1 hari

Sy baru keguguran baby twin 13 minggu 1hari.. mohon kawan2 doakan sy cepat sembuh dan dpt mngndung lagi..

Keguguran baby twin 13 minggu 1 hari
23 Balas

Allahuakbar. Smoga ada rezeki sis. Sy pun pregnant twin skrg masuk 14w. Masa scan sebelumnya mcm mana sis? Perkembangan baby ok x sebelum ni?

Saya gugur 11/7 haritu 10w1d.. xde rezeki lagi… skrng tengah pantang. Smoga kita smua dikurniakan rezeki pregnant lagi pasni amin🥰

sy pun prnh gugur pd usia kandungan 5bln tahun lepas.. jaga diri fizikal n mental... yg penting kita ada wildan tarik kita ke syurga 🥲

2y ago

Saya pun gugur 5 bulan pd Jun 2022 hri tu slps 7 thun TTC, skrg emosi turun naik, sedihnya 😢

stay strong mummy.. org cakap lps gugur senang lekat dan bayi lebih sihat.. sy doakan mummy cepat sembuh dan take care

aduii..lps sy nampak ni..macam tiba2 trigger pula...rasa macam sesuatu ada nak keluar dari tempat kita tu...huhu..

2y ago

maaf kalau gmbr sy post buat sis kurg selesa

take care. pantang btul2. tgu next 3-6m bru plan utk next pregnancy. bagi rahim kuat balik semula dulu.

Semoga cepat sembuh. Kuatkan semangat 🥹 in shaa Allah ada rezeki lepas ni 🤲🏻

Salam takziah, insyaallah ada rezeki disebalik semua tu ☺️❤️

Ya allah semoga ada rezeki lain utk awakkk 🥰🥺

Salam takziah sis.. Dr ckp x punca keguguran?