Keguguran

Sy baru keguguran 3 minggu lepas, first baby... Dah 9 weeks mase tu... Sedih yg teramat.... Tapi nak move on, ada doktor suruh tunggu sampai 3 bulan untuk try... Ada yang cakap tak perlu.... Mommies ada pengalaman tak? Seeloknya kene tunggu ke untuk try lagi?

19 Balas

sy b'pantang 2 mgg sept hr tu lps keguguran sbb xperlu dnc.. klu dnc kene 3 bln min.. lps 2 mgg kami cuba blk, alhamdulillah trs lekat n skang baby dh msk 21wk

3y ago

sori lmbt reply.. sy xperiod lgsg.. tau2 dh lekat ank yg skang ni..