Ingin tahu

Sy baru 9w4d tapi tgh hari tadi sy ad sikit pendarahan.. warna coklat n x sakit.. normal ke?#ingintahu #bantusharing

5 Balas

Sy keluar spotting sikit terus ke Emergency.. sbb kena saring dulu kena pulak buat swab test PCR sbb ada gejala cirit dan selsema. esok dpt result PCR -ve, doc panggil, cek guna speculum, x de darah, tp keputihan banyak (bahaya jgk banyak keputihan ni) , doc bg ubat vaginal tablet. nurse dan doc memang pesan awal2, ada spotting ke bleeding ke terus ke Emergency. moga semua baik belaka

Kadang2 keputihn terok pn boleh jd.. Saya ada GBS, selalu kuar darah coklat,tp bila doc check, rupanya saya GBS.

terus ke klinik sis.. pndrahan ni boleh jd normal atau tidak. untuk lbih sng hati,. segera ke klinik..

Kalau still keluar lagi, better refer dgn doc ye

sis sdh scan ka?