Having spotting in 7weeks

Sy Baru 7w . Smlm dah start spotting. Tapi buat scan semua ok dr cakap. Anyone having the same issue? Brp lama spotting akan keluar ?

4 Balas

Saya bermula dgn sporting 2 hari.. lepas tu keluar warna koko pekat, dan darah fresh.. smlm dh keguguran.. sis better g scan dkat klinik

Kalau spoting msh sikit n bkn drh fresh tnpa ada skit perut shuf be fine for now…

Yea .sya ngn sya,keluar spotting. Pergi klnik swasta bgi ubat kuat rahim.

Sis dah jumpe doc belum? Kalau ada spotting tu dah kena jumpe doc