Kurang simptom mengandung

Sy baru 5 weeks 5 days. Mula2 ada la sakit2 puting and kejang. Skrg dah makin kurang. Kadang2 je sakitnya. Sy tak muntah pun. Yg buat sy risau adalah dlu sy pernah gugur. Sy takut kurang simptom ni mksudnya m***carriage. Dah la ni first child. Ada tak yg macam saya tp baby sihat je sampai lahir?

1 Balas

Taksemestinya alahan tu kekal dan sepanjang masa... Positive ye awak, saya takde alahan.. Alhamdullih baby oke... Mula² dulu sakit puting and breast... Now dah kurang... Jangan stress² inn shaa Allah baik je tu...

3y ago

Saya paham perasaan awak tu... Saya pernah gugur dulu... Kandungan tidak menjadi... Second time ni, saya amal kan sikap redho, andai bukan rezeki maknanya belom masa nya untuk saya dapat baby... Semuanya ketentuan Allah... Dia sebaik baik segalanya... Inn shaa Allah... Just keep positive... Awak jangan stress... Kalau stress pon boleh jadi punca keguguran dan kandungan tidak menjadi... Tu apa yang doktor bagi tahu la....