Kit rawatan baby

Sy bakal melahirkan baby first disember. Soalan sy, biasa mmg kita akan sediakan ke kit rawatan in case baby demam seperti thermometers dan sebagainya tu dlm preparation barang keperluan bayi?

5 Balas

paling penting thermometers. sterimar nasal spray untuk hingus bby, alat pnyedut hingus boleh beli kt farmasi,kool fever bby,balm2 atau minyak sapu yg khas untuk bby legakan batuk,selsema..

kena ada. tuu benda penting untuk baby. lg2 skrg penyakit tak kira kat mana2 ada. brg2 ni takyah bawak dalam beg hospital tp kena ada lepas baby lahir.

yup. keperluan cool fever baby, strimer, myk2 yg bersesuaian, thermometers nak check suhu baby.

yesssssss. itu keperluan.

yes mmg kene ada