Preparation for baby

#firstbaby Bila korang start beli barang keperluan baby? Maklum la ni first baby. Boleh kongsi?😊

2 Balas

Sy beli strt 15w, skrg da 30w,baju byk beli TF dgn psraya dekat2 sni je sbb sakit pinggng nk jln jjauh duk lam keta nk p tesco aeon smua🤣 beli dkt2 je, dah 80% brg bby beli,tinggal brg mama die je, stroller carseat beli lpas pntng nnti,, brg lain mcm tilam+kelambu, almari, troli brg, breast pump set sy beli shopee je, pampers pun beli shopee🤣

hye mommy. sye stat bli brg time 22w++. 2 pon bli skit2 .sbb tkt x lrat nty 😅