resedung ketika hamil

blh ke sy mendapatkan rawatan resedung sepanjang kehamilan? resedung sy teruk, hampir setiap hari selesema kdg2 hingga nk demam. gatal di dlm hidung & telinga sekali dtg menyerang mmg x tahan. blh ke sy mendapatkan rawatan di klinik kesihatan?

1 Balas

Boleh try tanya apa ubat yg boleh hilangkan gatal2. Kadang2 sbb pembawakan jugak.

3y ago

Haah kita tak boleh amik pil sembarangan masa hamil. So apa2 kena tanya doc dulu ye.