Ambik CL atau urus sendiri

Hi, sy bakal bersalin 25/10. Nak tanya uolls ambik confinement lady (CL) atau urus sendiri? Sy bersalin di rumah sendiri, mak memang dah tak larat nak jaga. Mak mertua datang & stay dlm seminggu. Uolls macam mana?

2 Balas

saya amik CL utk 3hari n stay dgn mak even dia pun tak berapa larat juga, nak pantang dgn mertua pun bole juga sbb dekat je, tapi mak nak jaga . just kena belajar juga la cara buat semua. so takda la susahkan sikit.

saya pun bercadang nak ambik CL tapi tktahu yg sebetulnya berapa hari yg betul² diperlukan utk CL tu ada dgn kita ye, kalau ambil pakej 21/28 hari ok ke ye