Harap ibu2 dpat jwb soalan sy

Sy alami keguguran slama 2 kli... Skg Sy pregnant ank ke 3 16 weeks.. Bila jupe Dr pkar dia syorkn suntikan hiprogin slma 36weeks untuk kuatkan rahim Sy.. Ade yg pnh alami situasi sma cm Sy x

2 Balas

Saya inject hiprogin dari minggu 5 hingga minggu 12 sebab pernah keguguran. Tu ubat untuk kuatkan rahim. Jika Dr sarankan, ikutlah demi kebaikan ibu dan bayi. InshaAllah semua akan baik² saja dengan izin Allah.

kalau xde bleeding x perlu pon selalu nya. tpi kalau doc dh suruh ikut je ckp doc tu.