Pendarahan 36week

Sy alamai pendarahan dan sakit di bahagia ari2.. rasa dy mcm senggugut.. ap yg perlu sy lakukan.. kiraan tendangan baby cukup 10x dn tendangan normal

Pendarahan 36week
7 Balas

saya pernah keluar tanda darah pagi malam baru pergi hospital. tapi doktor check baru 1cm esok nya balik rumah sebab tak ada contraction.

kalau checkup nurse selalu kot pesan, bleeding ka apa direct spital......

pernah jadi juga p hospital xdew apa pun biasa Jew tapi banyak kn rehat jew

terus ke hospital sis.. bimbang jgk tu

2y ago

ha ah.. sbb awk dh 36w tu.. ade tanda2 nk bersalin pun ye tu.. sbb lain org lain rasanya.. papepun blh refer yg pakar..

dah pergi hospital ke? check kot² contraction.

2y ago

Sy x pergi lg hos.. esk pg klo ada lg sy akn trus rujuk hos

Pergi hospital terus sis

perlu rujuk ke hosp..