Dilemma

Sy akan bersalin tuk anak yg kedua tak lama lagi.. skrg sy da 28 minggu, anak yg sulung amat rapat dengan saya semenjak lahir.. sy risau utk tinggalkan dia tuk beberapa hari semasa sy bersalin kat hospital nnt.. tambahan pula, malam dia akan ngempeng dgn saya sebelum tidur.. apa patut sy lakukan utk persediaan ? Sy akan tinggalkan dia bersama papanya..

1 Balas

hye mommy. .cba mommy ckp ngan abg 2 elok2. .kata yg dlm prt ibu ade adk. .nty adk nk klua d a..abg kne dudk uma kjp. .xlme abg bole jmp adk. .ao mommy ckp elok2 ngan dye . .slalu bg dye ckp ngan adk dye dlm prt. .mb dye oke nty ..mommy jgn tnjk yg mommy pon sdih dpn dye. .nty dye x bole trima plak mommy nk pisah ngam dye skjp. .heheh