Anak xbiasa dgn orang lain

Salam.. mcmna nak buat anak tidur siang dgn orang lain? umur dekat 3bulan.. 2mggu lg nak masuk kerja tp anak xnak tidur siang dgn org lain tmasuk ayah dia. Nangis terus mcm kena dera.. selama ni anak tidur bdukung dgn sy, dia xnak tidur tilam kecuali malam. Sy masuk kerja nnt adik ipar yg tolong jaga tp tu la cuma nak tidur dgn mak dia ja. Sy risau dia lgsg xdpt tidur siang nnt. Da try tips bg baju yg sy da pakai pun sama hmm #advicepls #firsttimemom #bantusharing #firstbaby

1 Balas

anak saya boleh nap atas katil tapi kena berusaha keras juga nak tidokan dia. saya pon risau pengasuh mampu layan dia ke tak. risau juga kalau nanti dia buat x heran kat anak saya. tapi pernah baca yg baby kalau takde dgn mak, dia pandai je berdikari hmm entahlah.

1y ago

Sama la kita.. ni pun xtau la adik ipar dpt btahan dgn perangai anak sy ka x. Asyik bdukung pastu xnak tidur dgn org lain tp mata da kuyu berabis. Risau sgt