Patut kah letak anak dkt Mertua sepanjang 3 tahun utk dijaga. Mertua di Pahang, dan sy pulak di JB.

Boleh beritahu apa patut sy cakap dgn mertua sy.. sbb dia nk sangat jaga anak sy.. dah lah sy anak sulung 😭 sy tk sanggup nk tinggalkan anak sy ☹️ #firstbaby #helpme #sayabuntu

2 Balas

kalau awk boleh jaga kenapa nak serahkan pada MIL.. awk kena tegas. itukan anak awk. cakap baik2 tp tegas.. anak itu amanah yang Allah beri pada ibu bapa untuk dijaga, dididik dan disayangi.. moga Allah mudahkan segala urusan awk..

tkt nt bila ckup 3 thn, xnak bg pulak sb syg nak lpskan...mybe sis blh discuss baik2...sb mil awk pun pnh jd ibu jgk kan