ingin tahu

hi, sy ada ptnyaan. klu ada yg thu blh tlg jwb ya♥️ jgn kecam ya 1. apa maksud kita mimpi org lain mengandung? 2. ada tak yg prnh alami tdk mgndung ttpi lps brsama suami kmrin ptg sakit bhgn abdomen?

7 Balas

1. taktahu ada maksud ke tak. kdg2 mainan tidur je sbb kita tllu fikir. Tp nak share je pglmn saya tahun lps mimpi kak ipar pregnant, seminggu lps tu sy dpt tahu sy pregnant. Minggu strusnya, kak ipar sy pun pregnant hehe kuasa Allah. alhamdulillah skrg dedua dh bersalin, beza seminggu je usia anak kami tp lain tahun 😂 sorg 2022, sorg 2023 2. itu normal je. mmg akan ada rsa cramp perut, dia jd tk normal kalau sakit abdomen plus bleeding.

Mimpi tu mainan tidur. Mungkin sis terfikir2 pasal orang tu pregnant, dah masuk dalam mimpi 😃 pasal sakit tu, tak pernah pulak.

Nak share juga, sya perna 3 kali mmpi kwn pregnant.. tau2 dorg mmg btul pregnant😅.. idk la kebetulan atau x

1) mainan tido 2) maybe terlampau ganas sangat. Every sex ke sakit abdomen? Kalau yes, pergi jumpa dr

sy pun pernah alami mimpi org lain pregnant. x lama, sy dpt khabar yg org tu betul² pregnant

11mo ago

ye, kwn opis plak mimpi sy dgn kwn lagi sorang mngandung. mmg betul pun

sakit bahagian abdomen lepas bersama suami tu normal .. saya pun selalu mcm tu ...

Mainan tdo je