menghitung hari..

Sy ada gdm masa pregnant on ubat dan insulin..ujung2 pregnant ni msuk 36minggu doc scan baby sy dah 3.3kg so doc plan nak Ceaser..sy jadi takut sikit bila dengar nak Ceaser ni..tp kalau sy besalin normal doc kata risiko baby akan tersangkut bahu dan oksigen mgkin x kan sampai ke otak..sy cuma nak taw bila Ceaser ni ada efek apa2 x nanti..

1 Balas

Baik ikut nasihat doc...ape2 nanti susah plak..Klu czer kena pantang betul2 la, xleh nk aktif...