normal ke kerap muntah bila minum susu & makan ubat tambah darah?

hi mommies. saya dah 12weeks 4days. nak tanya normal ke waktu mcmni alahan masih teruk? saya makan & minum walaupun air kosong semua akan keluar balik. & dua hari saya demam & rasa lemah sangat. bila minum susu muntah, bila makan ubat tambah darah pun muntah. normal ke? saya takut anak tk dapat cukup nutrien/zat sebab semua mmg keluar balik bila makan & minum sampai muntah kuning sbb perut kosong 😢 #firstbaby #ingintahu

2 Balas

sy pun sma bila makan ubat tmbah darah tu pening kpala , gitau nurse yg sy pening n rasa loya semua katanya itu normal , klau wrna najis colour hitam maknanya sesuai la tu kata lgi , pastu utk sy elak muntah² tu sy makan ubat tmbah darah tu belah malam sebelum tido ja .. biasa diorng suru makan pagi kan sebelum sarapan .

normal awak, alahan tgh teruk lagi tuh. kalau ni g klinik bgtau doktor ,kot dia bole bagi ubat lain ke n then awak try alas perut makan buah ke, makan benda yg awak rasa bole masuk.