Kencing Kotor

Sy ada baca beberapa tips mommy2 bagi untuk hilangkan masalah jangkitan kencing kotor... Salah satunya minum air barli...boleh tak bgtau mcm mana sukatan yg sesuai untuk buat air barli tu?...terima kasih semua... Sy dah jumpa doktor dan dia bekalkan antibiotic dan U-Lite utk bbrpa hari ini...

1 Balas

Air barli tu tnpa gula dan xkisah pon berapa bnyk mnum..Sye bt sepriuk pon hri2 mnum walaupun xkncing kotor heheh

5y ago

Ok..tq sharing info 😍