MultiVitamin

Hi sy 8weeks preggy. Nak tanya, boleh tak start ambik multivitamin? Any mommies yg dah start ambil ke selain folic acid?

2 Balas

Saya mmg makan acid folic and bcomp. Kadang makan vitamin c jugak. masa week 5 sya bleeding, and sya pergi ke KK utk rawatan bleeding tu, trus doc bagi obimin. Lepas tu sya fokus dkt asid folic and obimin je.

Multivitamin xperlu utk awal pregnancy. Folic shj dh ckup, lg awl ambil lg bagus.