Bengkak di leher kanan bg preggy mom

Hi sy 5weeks pregnant mom. Pagi tadi sy ada rasa sakit sikit kt leher pastu bila check ada bengkak kt leher kanan, klu pegang bru rasa sakit. Soalan sy, bahaya tak bgkak tu utk kandungan? Perlu check dgn doc kah?

2 Balas

Kalau sakit tu sampai mengganggu kerja harian better check terus dengan dr. Dr je yg boleh diagnose sama ada membahayakan kat kandungan ke tak

Kalau bengkak tu hilang dlm masa 2-3 hari/sakit sgt segera refer dr ye