Cirit birit 38w

Sy 38w2d. Normal ke cirit birit? Hrini je dh 6 kali

2 Balas

tk silap bila dh nk due akan ada perubahan pada bowel movement sebagai persediaan nk bersalin nnt. tp kalau tk sedap hati, boleh jumpa doktor. nk kata normal ke tk pun tk boleh sbb ikut pada simptom lain yg puan ada, contoh ada tersalah makan ke, badan jd kekurangan air sbb dh membuang banyak kali, etc.

Awak bersalin berapa hari selepas cirit birit tu? Saya dah nak seminggu cirit. Sehari ada 6,7 kali ke toilet😭😭