batuk sehingga terkencing

sy 30week... ade xmcm sy, batuk sampai terkencing.. agak xslesa sdikit. ade xcara nk elak dri tuu yaa.. mohon bantuan semua..#ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

senaman kegel bagus puan, sambil duduk pun boleh buat. byk faedahnya utk kuatkan otot rahim, utk kebersihan, bantu proses bsalin, utk hubungan rumahtangga. sy suka link ni sbb dia bg step by step siap video sekali. hrp boleh mmbantu puan jgk. https://thezuriat.com/senaman-kegel/

Normal sbb baby pun makin besar and pressure area miss. Banyakkan senaman kegel