Mcm mna kurang gerak?

Sy 24weeks nk msuk 25weeks. Perlu kira dh ke fetal kick tu. sbb nya nk pantau tgh puasa ni. Baby sy gerak mcm tak menentu je. kdang2 pgi kdang2 mlm. Risau duk pikir sy puasa baby okay ke.. tpi sy rsa masih lgi okay. xde pening2 ke terlampau letih lgi.

7 Balas

Gerak baby memang signifikan 28wks. Tapi 25wks mcmtu kita dah boleh rasa baby aktif. Kalau tak aktif tu terus buka puasa je sebab kita tak tahu keadaan baby kat dalam kan. Saya 27wk, semalam 4jam tak rasa baby gerak, terus buka. Risau. Org kata trust your instinct.