Tidur malam

Sy 14 weeks pregnant..membahayakan baby tak kalau malam2 tidur menegak menghadap atas..sebabnya dah lenguh tidur ngiring ke kiri dan kanan..

2 Balas

saya smpai skrg tidur kalau tersedar mesti tengah terlentang….tp kalau dah terjaga saya tukar balik posisi mengiring. entah la sis tp kalau nk kekalkan posisi mengiring smpai esok pagi mahu ranap pinggang saya 🤣

Biasa trimester 1&2 masi blh lagi. Masuk trimester 3 klau blh elakkan. Sbab baby pun dah makin berat masa tu, lagi2 kalau uri tu kat posterior.