Baby tendang weeks ke berapa ye?

Sy 12 weeks. Sy nk tahu selalu kita boleh rasa baby tendang or gerak dlm brp weeks? Dan macam mana rasa dia? Sbb ni 1st baby... tadi masa tgk tv sy terasa mcm seolah2 berdenyut kt belah kanan bawah perut. Tp bukan mcm berdenyut2 tu. Tp rasa mcm tu laa. Bila sy pegang kt situ terasa mcm gerak sikit. Lps tu tak rasa pape dah... call cousin tnya. Dia dlu 15 weeks keatas. Kata nya sbb badan dia berisi n lambat rasa.

22 Balas

Start 17w rasa blub blub halus, mcm bubble. Mula2 ingat angin, tp makin lama 18w ke atas makin kuat rasanya & mkin kerap.. setiap org x sama, depend pada ketebalan kulit..