Stok Susu badan tahan berapa lama?

Kalau simpan dlm freezer tahan berapa lama? Kalau peti bawah pula berapa lama? Google dah tp confius. Ada yg kata freezer tahan seminggu, ada kata 3bulan. Mana satu pening. Btw peti ais saya jenis biasa 2 pintu

Stok Susu badan tahan berapa lama?
3 Balas

Freezer beku tu chiller sejuk biasa tu , kalau yg chiller xsilap sy 4 hari , kalau freezer yg keras tu sebulan xsilap sy pun xberapa pasti jangka masa berapa lama , tp yg beku tu lama awak cuba refer gp fb breastfeeding malaysia

5mo ago

ok awk. sy refer group sana. tq awk 😊

jumpa carta ni kat blkg kotak milk storage. Yekut?

Saya save dari group telegram. Moga membantu ☺️

5mo ago

wahh tq ya awak! 🥰