Nufiya Lactation Jelly menjadi tak?

Susu sye makin drop so I nak try Nufiya lactation jelly. Tpi jelly ni menjadi tak utk tambah susu? Ada mommy yg try before?

2 Balas

Kekerapan penyusuan anak macamana? Pastikan 3 jam sekali. Atau kurang drpd itu untuk penghasilan susu yg mencukupi. Elakkan stress. Be a happy mom Minum air kosong secukupnya. Makanan makanan baik lengkap nutrien. Insya Allah, tak perlu milk booster.

Bagi saya, awk cuma perlu minum air yg bnyk dan elakkkam stress jee. Kalau nk beli milk booster. Beli air kotak longan marigold tu pun dah cukup. Murah pun murah.