Baby G6pd . Lactation jelly

Hi.Anak saya ada g6pd.Menyusu badan.Boleh ke sy makan lactation jelly nufiya tu? Adakah kandungan nye ada effect pd baby g6pd ?

2 Balas

blh je sis. jgn bg mkn kacang parang dh la. avoid kn aerosol dan fogging. mknn so far xde mslh selain kacang parang. sy mkn akar herbanika n jamu nonaroguy pn sy ok xde mslh stakat ni.

saya tanya doktor yang jaga anak saya kat NICU (g6pd deficiency juga), dia kata pemakanan ibu tak jejaskan baby. direct consume untuk baby baru bahaya